Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af kompetente gulvfolk med meget viden indenfor gulvrenovering. Behøver dit plankegulv til en renovering? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med hakker eller en håbløs overflade? Vil en gulvafhøvling behandlingsmetoden. I tilfælde med besværlig lak eller anden beskadigelse, kan høvling også være en mulighed.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Fuldmaling og lim kan også være ting som er skyld i, at en gulvafhøvling er muligt. Ligesom niveauforskelle og skævheder i det massive plankegulv er en god opgave. Her er det nødvendigt planere gulvoverfladen med en stor maskine til afhøvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling bruges på plankegulve, hvor en slibning ikke kan udføres, blandt andet ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Gulvspartelmasse
 • Huller og hakker
 • Maling
 • Fernis
 • Stærk lakbehandling

Hvorfor afhøvling?

Afhøvling af bræddegulve er et håndværk, hvor de lokale fagfolk bør være grundig eller kyndig. Upræcis høvling kan give beskadigelser af træet eller niveuforskelle i træet. Gulvafhøvling stiller strenge kvalitetskrav til fagmanden, idet den store gulvhøvl virkelig arbejder i dybden. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af gulvfladen, hvilket også vil være en nødvendighed ved meget ødelagte og beskadigede trægulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og ved lige hvilke tiltag der skal udføres. At afhøvle et bræddegulv kræver forsigtighed, og bør ikke laves som gør-det-selv afhøvling. Ifald høvlingen ikke laves rigtig, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at bruge os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og hurtig udførelse.

Afhøvling og afslibning

Så snart gulvafhøvlingen er afsluttet vil plankegulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning, for at få den helt rigtige overfladefinish før efterbehandlingen igangsættes. Her kan gulvplankerne påføres lud, lak, sæbe, voks eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Den efterfølgende gulvslibning må være en mellemslibning, let slibning, grovslibning og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv gøres pænt og reddes?

Efter en gulvafhøvling, slibning og gulvbehandling, bliver de fleste trægulve som nye påny. Du vil ikke kunne se, at trægulvet har været ødelagt. Bræddegulve bør altid behandles godt og plejes, vedligeholdes og rengøres aller bedst. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den sidste valgmulighed. Ved vores arbejde med plankegulve får vi en del relevante gulvspørgsmål, herunder:

 • Olie til gulvafhøvling
 • Maskiner til høvling
 • Pris for afslibning af gulve
 • gulvafslibning maskine
 • Guide til høvling
 • Pris for høvling
 • udlejning høvling
 • Værktøj til afhøvling

På hjemmesiden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Ifald du ønsker mere vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din fagmand skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er muligt. Såfremt dit plankegulv trænger, så skriv eller ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi dig for en snak om og vurdering af dit plankegulv. Vi har billig høvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny og opfriske dit gamle bræddegulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *