Svendborg gulvsliber – Gulvafslibning og gulvafhøvling

Svendborg gulvsliber - Gulvafslibning og gulvafhøvlingSvendborg gulvfirma er en moderne og dynamisk virksomhed med en fornuftig tilgang til det at opfriske og forbedre gamle trægulve. Alle former for plankegulve, lamelgulve og parketgulve afslibes, afhøvles og efterbehandles efter ønske. Som en del af vores gode gulvservice lægger vi stor vægt på vore kunders tilfredshed, og at gulvet bliver bearbejdet optimalt. Det er vigtig at du som kunde er tilfreds og at gulvet får et udseende som passer til dine ønsker og drømme. Med andre ord er det vores mål, at leve op til vore kunders forventninger. Her er dialog vigtig, hvor gulvinspiration, gulvtips og en snak om gulvtrend og -mode kan være en parameter til at skabe det rette resultat.

 

Vi er en solid gulvpartner i Svendborg

 

Det betaler sig at benytte vores gulvservice i Svendborg, Odense og på resten af Fyn. Ja, vi er ikke geografisk bundet og udfører gulvarbejdet i alle dele af landet. Jeg vil gætte på at alle har været i en bolig med Junckers bøgeparket gulve hvilket ofte kan kendes på den gule og til tider orangerøde overflade. Ellers er det plankegulve i fyr eller gran som har hersket igennem rigtig mange år og som kendes helt tilbage fra før vikingetiden.

 

Parket eller plankegulve?

 

Plankegulve er faktisk en forkert betegnelse idet det er gulvbrædder som er sat sammen med en fer- og not anordning. Med fer og not menes, at gulvet, i siderne, er sat sammen af en han og en hun del sømmet fast i undergulvet. Her er der strøer på kryds og tværs, som er lagt med bestemte mellemrum som modsvarer tykkelsen på bræddegulvet. De senere år har det været moderne, at benytte gran fremfor fyr, herunder oreogon pine samt pitch pine sorter. Som gulvmand har man som regel sin helt egen favorit træsort, hvilket naturligvis afhænger af den enkeltes smag, træets farve, åretegninger, struktur og hårdhed, kan have indflydelse på valget af en favorit træsort. Gulvafslibning er en god ting, ikke kun for dit gulv men også for hjemmets beboere.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)
Svendborg gulvsliber - Gulvafslibning og gulvafhøvling, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *