Træ er verdens mest benyttede byggemateriale

Træ er et smukt naturens materiale som vi elsker at arbejde med. Det er smukt, slidstærkt og fleksibelt. En anden fordel ved træ er, at det er et naturligt materiale som vil regenererer eller fornyer sig selv, og dermed ikke en udtømmelig resource. I Danmark og skandinavien er vi særdeles god til at plante nye træer når de gamle fælles og benyttes til møbler, trægulve, interiør og byggematerialer.

Træ er et genanvendeligt og miljøvenligt materiale

Netop dette at træer et miljøvenligt, resourcebesparende samt ikke mindst at det er et behageligt materiale at arbejde med og gå på, gør det særdeles populært som nok den gulvbelægning der anvendes mest i danske boliger. Selv på områder hvor man ønsker gulvvarme er et trægulv fantastisk, hvor man ikke blot nøjes med en behagelig gulvoverflade at gå på, men også en tempereret ditto.

Få inspiration i vores gulvbutik

I forbindelse med vores gulvudsalg og gulvforretning kan du ikke blot anskaffe dig et nyt trægulv, men eventuelt bare besøge det af ren nysgerrighed. Her er der en del træsorter og gulvtyper som kan være til inspiration for dit valg af trægulv.

Træ pynter i enhver bolig

Gulvbehandlinger af forskellig slags der er påført en række gulvtyper af næsten enhver slags. Træsorter, gulvtyper og gulvbehandlinger i et stort mix hvor du kan få inspiration uanset hvilken gulvtype du har i din bolig. Lad os tage det eksempel, at du har egeparket i din bolig, så vil du i vores gulvtbutik se denne typer parketgulv med olie, lak, lud, sæbe eventuelt med hvidpigment eller en farvet bejdse.

Indfarving af trægulve med bejdse

Indfarvning af trægulve er den nye trend indenfor gulvbelægning hvor du kan få helt mørke trægulve eller skandinaviske træsorter der er indfarvet så de ligner teak, mahogni eller palisander. I gulvforretningen bliver du mødt af gulveksperter som har mange års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling samt behandling af træ og trægulve. Du kan betragte et besøg i vores gulvforretning som et besøg i et galleri, et såkaldt gulvgaller. Det kan virke til inspiration for fremtidig anskaffelse af trægulve, men så sandelig også til afslibning og efterbehandling af dit gamle og slidte trægulv. Som du nok vil opdage ved et besøg er der særdeles mange muligheder og det er blot at finde hvilken type gulvbehandling og gulvbelægning der passer bedst til din bolig. Et gulv som skaber harmoni og passer sammen med:

  • Boligindretning
  • Boligens arkitektur
  • Møbler
  • Kunst
  • Ineteriør

Alt dette har vore gulvfolk helt styr på og kan give dig den nødvendige indsigt og inspiration der er nødvendigt for at du kan træffe det rette gulvvalg. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for en snak om dit trægulv. Enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Træ er verdens mest benyttede byggemateriale, 10.0 out of 10 based on 1 rating